Bevrijdingsdag

Vanmorgen weer bij mams op visite geweest. Meteen ontbeten. Samen met Colin het restant van een grote bal gehakt soldaat gemaakt. In eerste instantie ikzelf, maar toen hij bijna op was, kwam Colin opeens dat hij ook wel een stukje had willen hebben… Zucht… Gelukkig voor hem was er nog genoeg voor een broodje. Toen even naar de Decathlon om de GPSr weg te brengen. Ik kreeg nog een leen apparaat mee voor tijdens de reparatie 🙂 Hij had alleen “slechts” een eTrex 30 beschikbaar. Of dat goed was… Uitgelegd dat ieder werkend apparaat wat mij betreft goed was. Toen nog even een nieuw zomerjack voor Colin uitgezocht. Dat was ook snel geregeld. Donkerblauw met oranje voering. Beter kan denk ik niet voor hem. Daarna samen naar Meerzicht voor een pannenkoek en toen weer naar huis om de middag lekker rustig te hangen. We zijn nog steeds redelijk moe van onze Disney tweedaagse. Van bevrijdingsdag is hier in de buurt niet echt veel te merken. Gisteren van de dodenherdenking overigens ook niet. Hier en daar een vlag, maar niet echt fanatiek. Aan de flat hangt geen enkele vlag! Ook bij mijn niet, maar die moet ik nog bestellen… Mag wel even bij de vereniging van eigenaren informeren of het eigenlijk wel mag… De rest van de middag verder met de Star Wars sage. Episode IV: A new hope, spreekt nog steeds het meeste aan! Na de pizza, de spullen weer gepakt en weer naar Hillegom gegaan.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.