Jara uitlaten

Lekker uitgeslapen vanmorgen. Ook Colin was nog niet aan zijn digitale vermaak begonnen. Ontbijt werd brunch en even voor twaalf uur kwamen Frank en Inge langs om Jara te brengen. Colin wilde haar graag weer eens uitlaten. Frank en Inge moesten vanmiddag weg, dus het kwam nog goed uit ook. Naar de duinen bij duinwachters gereden en daar lekker richting strand gewandeld. De hond ging helemaal los en liet de zee rond de vier enkels stromen 🙂 Gelukkig dook hij niet onder om zich vervolgens lekker naast je uit te komen schudden. Na een bakkie koffie, koppie thee en een Colaatje, weer terug naar Hillegom. Verder weinig bijzonders ondernomen, maar lekker rustig aan gedaan. Als avondeten, burrito’s en daarna nog een rustige avond.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.