V1 Feuerstellung Warmond

Terwijl ik nog lui lag bij te komen, is Annet even bij haar moeder op visite geweest. In de middag zijn we samen even aar Huys te Warmont gereden. Een landgoed waar de resten van een V1 lanceerplaats te vinden waren. Dat was niet meer meer dan de betonnen fundamenten waar de lanceer rail op gestaan heeft. Maar meer resten zul je niet vinden in Nederland. De lanceer inrichting was sowieso niet veel meer dan een rail die in een hoek schuin omhoog stond en leunde op stellages. Verder nog een rondje landgoed gedaan en weer terug naar Hillegom. Colin was nog druk bezig met skypen en Minecraft en had ons niet gemist. Uiteraard had ik wel even gezegd dat we weg gingen en hem de optie gegeven mee te gaan, maar hij bleef liever achter zijn laptop hangen. Na de bloemkool en asperges verder een rustig avondje. Morgen beginnen school en werk weer.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.