Archiefbeeld

Met frisse tegenzin is iedereen vanmorgen op gang gekomen. Lekker druilregen buiten. Koud. Echt Hollands voorjaar 🙁 Eerst Colin naar school gebracht en toen door naar de Paalbergweg. Eens goed in de mail kijken wat er nu precies allemaal voorgevallen is tijdens mijn afwezigheid. Wat ik al gehoord had, was dat een collega naar een andere afdeling binnen het bedrijf ging. Achter de systemen aan die voorheen door ons beheerd werden. Dat gaf uiteraard weer een aantal gaten in de stand-by dienst, die door de rest opgevuld dienen te worden 🙁 Alsof we nog niet genoeg diensten hebben. Die mail wisseling kon in ieder geval naar de afdelings-map. Door de verhuis actie, kon ook een mailwisseling over het patchen van bepaalde systemen naar het archief. Die patching ligt nu niet meer bij ons, maar bij de andere afdeling. Ook dat schoonde weer een boel op. Op mijn bureau vond ik nog een oude foto. Jos en ik gebogen over… tja… wat… Een of ander tijdschrift, maar te onduidelijk om te zien welk. Ondertussen ook de tickets voor de Jumbo race dagen afgedrukt. De mail was inmiddels aardig weggewerkt. De stand-by dienst van Jos verdeeld. Verder een afspraak gemaakt voor een andere actie donderdag aanstaande, die ik nu kan gaan voorbereiden. Toen was het al weer tijd om naar mams te gaan. Colin had ook zijn eerst schooldag er weer op zitten. Hij leek er al weer aan gewend te zijn 🙂 Na het eten Colin naar boven gebracht. Monique was nog niet thuis, maar hij wilde vast. Kon hij aan zijn huiswerk ?!?!? Ook de uit Disney meegebrachte pin nog even aan Raimo en Chananja gegeven. Die moet op de wereldkaart bij bezochte dingen dacht ik. En toen lekker naar huis. John Carter kijken zo bijtijds naar bed.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.