PeMoCo naar SSL : stap drie

Vanmorgen Colin weer in beweging moeten krijgen. Die was gisteren laat naar bed vanwege zijn huiswerk. Het viel nog mee, maar enige aansporing was noodzakelijk. Annet had geen haast. Die hoefde pas om half tien in Amsterdam te zijn. We waren mooi op tijd bij de bushalte, dus Colin kon niet al te lang mokken. Hij ging dat Duitse huiswerk geval nog met zijn mentoren doornemen begreep ik. Laat hij het maar bespreken. Ik ben er niet bij geweest, dus ik kan er weinig over zeggen. Bij het bekijken van wat zaterdag de beste route naar Todi zou zijn, viel me iets bijzonders op: volgens Google Maps bevind België zich in een andere tijdzone ??? Dat was ten minste de waarschuwing die ik bij de route kreeg ??? Ik kon me herinneren dat ik wel eerder een België gerelateerd waarschuwing had gekregen… De route naar Disney Parijs… “Waarschuwing! Deze route doorkruist België”… Kweetnie wat Google met België heeft… Het SAN-boot klusje kwam met trial-and-error langzaam op gang, tot het moment dat de nieuwe LUN vol was. Die bleek veel te klein te zijn. Daar had kennelijk niemand aan gedacht. En aangezien de machine in de middag voor iets anders misbruikt zou worden, is de actie afgeblazen om op een ander tijdstip opnieuw uitgevoerd te gaan worden. Na het werk, Colin weer van de bushalte bij de AH gehaald en naar oma gegaan. Ik had inmiddels ook antwoord op mijn rewrite vraag van Hosting2Go. Dat was duidelijk genoeg. Dat nog even in gesteld en een extra plugin gebruikt om bestaande http verwijzingen te veranderen in https… Als alles nu zonder problemen secure draait, ga ik het aanmelden activeren. Thuis de laatste puntjes op de RetroPie gezet 🙂 Ik heb nu een NES-cartridge met ingebouwde Raspberry Pi waar ik spellen op kan spelen 🙂 Vanavond wordt het kiezen… “Duin” of “Star Wars: Episode VI: The Return of the Jedi

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.