Groen is gras…

Wat je hoofd toch allemaal kan doen… In het half waken half slapen deel vanmorgen moest Colin wel gewoon naar school. Maar eerst had hij echter een vijf gangen maaltijd weg te werken. Toen hij daar mee klaar was, bracht ik hem naar Schiphol waar ik hem op het vliegtuig zette naar Hoofddorp! Jawel! Wat er toen gebeurde weet ik niet helemaal meer, maar het laatste stuk was dat ik hem op de fiets bij school afzette… Ehhhh… Geen idee!?!?! Snel maar in de actie en de gekkigheid van me afschudden. Colin op school afgezet. Was weer iets met de bus of zo. Ben er maar niet op gaan wachten. Hij moest ook nog iets voor de les inleveren, dus… Daar ga je weer met je goede gedrag. Toen naar mams voor het ontbijt. Toen een soort gat in mijn herinnering over wat ik gedaan had. In de middag weer lekker naar Meerzicht voor een pannenkoek. Daarna Colin weer van school gehaald en naar huis gegaan. Onderweg nog wat snoep en blikjes gehaald voor morgen onderweg naar Todi, Beringen, België. Als avondeten dacht ik Colin een plezier te doen met rundervinkjes. Ik had echter de verkeerde gekocht: slavinkjes. Maar ze waren toch lekker, dus de teleurstelling viel mee. Na het eten alle spullen ingepakt. Deze keer ook de duikuitrusting mee voor morgen. Op naar Hillegom.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.