Moeder(s)dag

Moedersdag. Eerst even gezorgd voor de bloemen en daarna tegen de middag naar Annet haar moeder. Colin lag nog te bed, dus die hebben we maar even gelaten. Na de moeder van Annet, Colin opgepikt en naar mams. Daar meteen even een bel op de buitendeur gezet. Dan kan die op slot blijven en kunnen mensen zich toch kenbaar maken. De officiële deurbel zit in het halletje achter de gesloten buitendeur. Maar door de inbraakgolf van de laatste tijd, blijft die nu lekker op slot. Toen nog even boodschappen gedaan voor het avondeten en weer naar Hillegom. Luke en Danique kwamen mee-eten. Na het eten nog de laatste moeder bezocht, die van Colin 🙂 Dat was moederdag 2017. Max Verstappen kon ook snel naar zijn moeder, want die werd na tweehonderd meter de bocht uit getikt door Räikkönen, die zelf weer uit de bocht werd getikt door Bottas. Game Over.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.