Duin…

Vanmorgen een nieuw record snoozen proberen te zetten. Zeven keer. Nog niet echt een record, maar een goede poging. Toen toch maar in de actie gekomen. Onderweg zag ik nog een collega rijden, die ook onderweg was. Achter mijn bureau maar weer druk aan de slag met de SSL verbinding voor onze interne documentatie server. Van Annet nog een fotootje toegestuurd gekregen van een lege bloemenmarkt in Amsterdam. Ze had haar auto bij Hof van Sloten geparkeerd en was met het OV op pad gegaan. Ze moest ergens bij de Hermitage zijn. Dat hield een stukje lopen in. Op de terugweg was het al aanmerkelijk drukker. De wikiserver gaf zich dan uiteindelijk toch gewonnen en wilde eindelijk gewoon het SSL protocol gaan gebruiken. Ik had eindelijk de specifieke instelling voor de specifieke versie van de specifieke webserver gevonden… Het zou allemaal zo veel eenvoudiger kunnen… Na het werk, lekker naar huis. Mijn My Harmony afstandsbediening aangepast om de aansluiting op de voorkant van de thuisbioscoop aan te kunnen sturen. Dat meteen even uitgetest met een race op de retropie. Daarna wieltjes onder de grote groene legerkrat geschroefd. Kunnen de hondjes de berging weer in. Dit ziet er ook iets beter uit. Ondertussen stond de soep op te warmen. Die soep op de bank gegeten met “Dune” op de televisie. Straks vroeg naar bed. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.