Peter

Vannacht nog wasjes gedraaid en in de droger gegooid. Kon niet slapen. Met boek er bij vielen mijn ogen dicht, maar als ik dan ging liggen, was ik weer klaar wakker 🙁 Toen de laatste was in de droger zat was ik dan toch moe genoeg om in slaap te vallen. Vanmorgen eerst nog de gewassen dekbedovertrekken opgeruimd en toen met een bak espresso achter mijn huig, op pad gegaan. De ochtend besteed aan het definitief testen van het SSL gebeuren op de wikiserver en daarna me maar op puppet gestort. Mijn naam blijkt Peter te zijn in het Star Wars universum 🙂 In films zitten kennelijk veel easter-eggs. Een daarvan spreekt van het universele Star Wars font, waarmee in diverse films teksten op muren gezet worden. Het font heet aurebesh en is beschikbaar in WordPress 🙂 Welkom op Peter’s leven dus! Maar genoeg gekheid. Aan het einde van de middag zat het er weer op. Spullen weer ingepakt en op naar Only Friends. Ga je een keer bijtijds weg, zijn twee van de drie banen van de snelweg afgesloten door een ongeluk. Duurt het nog lang voor je op je bestemming bent. Gelukkig wel gewoon op tijd. Leslie was weer blij en het uur daarna ook weer eens met Simon gedoken! Het volgende uur waren er voldoende instructeurs, dus heb ik me niet opgedrongen 🙂 Alle lege cilinders nog even gevuld en weer richting het dorp gegaan. Wel even langs de döner winkel voor het traditionele broodje. Thuis was Annet al druk bezig kaartjes voor Oerol voorstellingen te boeken. Dat ging niet helemaal van een leien dakje. Maar uiteindelijk om mijn laptop toch gelukt. Daar werd de code wel geaccepteerd ?!?!? Colin kwam even later ook weer binnen. Die had meteen, direct, acuut hulp nodig met het vertalen van een opstel in het Duits. Daar heb ik hem dus maar meteen mee geholpen. Kon hij ook zijn bed in. In de brievenbus nog Franse fanmail 🙁 Ik ken die enveloppen. Heb er ooit eerder een gehad… Het Franse equivalent van onze paarse randen… Heb ergens te hard gereden 🙁 Morgen maar eens bestuderen. Vanavond eerst maar eens slapen.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.