Nagekomen Disney souvenir

Vanmorgen moest Annet al vroeg op en op weg. Toen Colin weer gemotiveerd om in de actie te komen 🙂 Dat gaat eigenlijk best goed. Misschien nog een tweede keer roepen, maar dan gaat hij dan ook. Bij de bushalte bleek Naomi vandaag ook met de bus te mogen, wat er toe leidde dat ik eigenlijk vrij snel al naar mijn werk door mocht gaan. Hij had aanspraak genoeg. Ondertussen een hindernis voor het Oerol weekend weggewerkt. We blijken al vroeg in Harlingen in te schepen. Dat wist ik niet. Ik ging er van uit dat we eind van de middag zouden gaan. Ik moet ook nog de Inspiratiedag van Schoonderwoerd afzeggen. Die was ook die vrijdag en ik zou in de ochtend daar naar toe gaan. Dat loopt dus even anders. We zorgen nu dat de fietsen van Ron en Marga al bij Annet staan. Dan zorg ik dat Colin zijn schoolspullen donderdag al naar Monique gaan. Vrijdagochtend breng ik hem dan naar school en rijd door naar Hillegom. Daar pik ik de fietsen, Annet, Ron en Marga op en gaan we naar Harlingen. Maar dat duurt nog even. De Franse fanmail bleek een nagekomen Disney souvenir te zijn in de vorm van een snelheids-boete 🙁 Netjes 129 kilometer per uur, maar kennelijk heb ik ergens een 110 bord gemist. Nou ja, jammer, zonde, doet verder niets af aan de twee dagen plezier 🙂 Snel betaald en nu maar snel vergeten. Op een bepaald moment was ik met van alles klaar en had geen zin om nog iets op te pakken, dus ik ben iets vroeger naar huis gegaan. Ik was nu net op tijd om Colin op school op te pikken. Onderweg naar mams, bleek de hoofdvaart oostzijde afgesloten en moest iedereen over de westzijde… Dat duurde alles bij elkaar dus meer dan een half uur 🙁 Bij mams lekker nasi gegeten en het zonnescherm weer opgedraaid. Toen met Colin naar huis. Daar werd ik nog even gemarteld door hem en heb ik hem aan zijn huiswerk moeten zetten. Ik ben toen begonnen met de restauratie van een originele Revell T65 X-Wing model uit 1977. Die had de diverse verhuizingen en opslagplaatsen niet goed doorstaan en was weer teruggekeerd in zijn staat van losse onderdelen. Dat zal nog een uitdaging gaan worden. Voorlopig mis ik onderdelen 🙁 Ik zie er van komen dat ik ergens een verse moet gaan scoren en van deze een gecrashte versie maken 🙁 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.