Zeikwijf

Vanmorgen Colin maar weer naar school gebracht. Hij moest weer iets voor les inleveren… Ik ben toch heel benieuwd hoe hij dat zou doen als hij het helemaal zelf moest regelen… Daarna bij mams ontbeten. Even bij Chananja langs gegaan om te controleren of de GoPro firmware update goed was uitgevoerd. Hij had namelijk het probleem niet opgelost. Ik kon geen gekke dingen vinden, dus ze moest weer naar GoPro om het probleem daar verder opgelost te krijgen. Dat gaat niet echt van een leien dakje. Dat had ik niet bij GoPro verwacht. Het klinkt toch als een PROfessionele organisatie, maar… Daarna even langs mijn werk gegaan om mijn laptop op te halen en een belangrijk mailtje te versturen. Toen toch maar wel bij Meerzicht een pannenkoek gegeten. Dat was ik eigenlijk niet van plan, maar na een korte boswandeling, kwam ik toch weer daar terecht 🙂 Na de pannenkoek de cache bij De plassende vrouw gelogd. In de volksmond en zeker bij waternet heet het beeld echter het zeikwijf… Onder het mom van fotos maken van het beeld, de cache gezocht. Toen snel gelogd en weer verder. Naar het strand gereden om daar even van het uitzicht te genieten en toen Colin weer uit school gehaald. Thuis eindelijk de lang beloofde tekening voor hem gemaakt. Die was echter toch iets anders dan de verwachting… Beetje jammer dan… Ondertussen de Windows 10 upgrade van mijn laptop maar niet meer uitgesteld. In de omgeving hoor ik geen problemen, dus ik dacht dat ik die wel veilig uit kon voeren. Terwijl ik dit tik, is de upgrade uitgevoerd en alles lijkt goed te werken. Ik maak echter wel nog steeds dezelfde tikfouten 🙂 Na het eten alle spullen weer ingepakt. Colin hoefde deze keer alleen zijn schoolspullen mee te nemen, want die gaat het weekend weer naar Monique toe. Dat scheelt dan iets aan gesleep, maar niet veel. Chananja had inmiddels bericht gekregen dat er kortsluiting in haar GoPro zat en dat ze hem terug kon sturen. Toch knap dat ze dat op afstand via mail vast kunnen stellen… Maar goed, ze had geen printer voor alle documentjes, dus die heeft ze naar me gemaild zodat ik ze even af kon drukken. Die gooi ik meteen in de bus als ik Colin wegbreng. Dan door naar Hillegom.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Max Verstappen – Peter's leven

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.