Dagje buiten spelen.

Vanmorgen de fietsen gepakt en op weg gegaan naar de Langevelderslag. Daar de fietsen in de bewaakte fietsenstalling gezet. Voor een euro per fiets, staan die daar bewaakt tot zes uur. Toen op naar het eerste punt van Hoogheemraadschap van Rijnland: de kust. Per punt van de cache alle vragen kunnen beantwoorden en de gegevens kunnen vinden. Na een lekker rondje duinen en strand, kwamen we weer bij de strandopgang. Nu moesten we een eind coördinaat uitrekenen. Daarvoor zijn we maar even lekker bij Nederzandt neergestreken. Annet ging voor de tomatensoep en ik voor de bruine boterhammen met Old Amsterdam. Ondertussen de berekening uitgevoerd voor de eindlocatie van de cache en na de lunch op pad voor het laatste stukje. Dat bleek de plek te zijn waar ze vaak met parasails van het duin starten. Ergens langs het hek, vonden we de munitiekist met het logboekje. De twee aanwezige travel bugs heb ik maar laten liggen. Wel gelogd dat ik ze gezien heb, maar het wordt steeds lastiger om ze weer in andere caches kwijt te kunnen. Veel van de nog niet gevonden caches zijn te klein voor TB’s. Op de terugweg even gestopt voor een ijsje en Ron en Marga nog zien lopen. Ron strompelt al aardig rond met zijn nieuwe heup. Verder alles lekker rustig aan gedaan. Morgen begint weer een nieuwe werkweek. En, hoezee, weer een nieuwe stand-by week. Die frequentie blijft ook maar stijgen 🙁

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.