T-65 X-Wing Starfighter

Ondanks de drukte op de weg reed het wel lekker door. De werkweek is weer begonnen. Helaas ook weer een week stand-by dienst. Die gaan steeds dichter op elkaar vallen met het wegvallen van collega’s.  Verder weinig spectaculairs. Na het werk weer naar mams. Lekker lasagne gegeten en samen naar een programma van Robert Dijkgraaf gekeken : Mind of the Universe. Een programma waarin hij onderzoekt wat de meest toonaangevende wetenschappers van dit moment doen en wat hun motivaties zijn. Deze ging over het koppelen van hersenen tot een echt neuraal netwerk. Of iets wat daar naar toe moest gaan dan. Weer thuis nog een paar GeoCaching mysteries in de buurt van Hillegom opgelost. Verder is al het andere wel gevonden inmiddels 🙂 Die mysteries kan ik binnenkort weg gaan werken. Ik heb er zes op kunnen lossen. De restauratie van de vintage T65 X-Wing is soort van gelukt. De onderdelen die ik nog heb kunnen vinden zitten waar ze horen. Wat ontbreekt zijn de afdek kappen van een van de landingspoten en drie van de uiteinden van de boordkanonnen. Ondanks dat, misschien toch maar een verse uitvoering gaan zoeken. Deze blijft erg breekbaar. Verder vanavond maar eens kijken of ik verder ga lezen in de Perry Rhodan serie of ga kijken naar The Hobbit: An Unexpected Journey.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.