Reis door de ruimte…

De eerste stand-by nacht weer doorgekomen. Ik heb zowaar redelijk geslapen. Na de eerste wekker nog een uurtje gesnoozed en toen in actie gekomen. Onderweg hoor je dan op de radio dat er vannacht weer eens een aanslag geweest is. Deze keer in Manchester bij de evenementenhal. Na een concert van Ariana Grande heeft iemand in de lobby een bom tot ontploffing gebracht. Het houdt niet op, niet vanzelf… Na de lunch had de BHV organisatie een trainingsmiddag EHBO georganiseerd. Dit als voorbereiding op de aanstaande EHBO opleiding en examen. Helaas heb ik die niet helemaal mee kunnen krijgen, want ik had nog een afspraak bij Cor. Die ging me nog even kortwieken voor hij op vakantie ging. Toen nog even wat boodschappen gedaan. Dat doen we vanaf nu alleen nog maar bij de AH, want de Reis door de Ruimte van André Kuipers moet volgestickerd worden! Ja, kinderachtig, ik weet het, maar kom op! Onze enige echte eigenste astronaut (Oké, Wubbo Ockels is ook een week in de ruimte geweest…)! Thuis eerst de eerste acht plaatjes in het boek geplakt. Ik voel me weer een klein kind 🙂 Toen de Switch er weer bij gepakt om Vah Ruta weer eens aan te vallen. Langzaam maar zeker ontdek ik hoe ik die aan moet pakken. Maar de vingervlugheid die er voor nodig is, ontbreekt nog een beetje. We blijven oefenen. Als foto deze keer eentje uit den ouden doosch… Vier november tweeduizend twaalf, tien minuten voor één, Artis planetarium na de planetarium voorstelling van André Kuipers. Een zeer boeiend verslag van zijn ISS avontuur.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.