Amsterdamse Waterleidingduinen

Gelukkig niet gestoord in de stand-by vannacht. Dat levert dan wel niet automatisch een goede nachtrust op, maar in ieder geval een doorlopende. Annet was gisteren nog gekomen, maar moest weer vroeg op pad. Toen ze op pad was ben ik ook maar uit bed gekomen. Ik moest nog wat tassen reorganiseren, maar daarna dan weer naar het werk. Op de team-site bleken meer mensen problemen te hebben met de nieuwe ov-chip app die gisteren met veel tam-tam openbaar gemaakt was. Het staat duidelijk nog in de kinderschoenen. De rest van de dag bezig geweest met de puppet learning vm. Een oefen omgeving om puppet onder de knie te krijgen. Vanwege de finale AjaxManchester United en het concert van Anouk, waren er zo weinig vrijwilligers beschikbaar, dat Jan het duiken bij Only Friends maar afgeblazen had. Na het werk ben ik dus even naar de AWD gegaan om de Nikkor 200-500 eens uit te testen. Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar naast wat eenden, een zwaan en de onvermijdelijke hertjes, niets bijzonders in beeld gezien. De fotos die ik gemaakt heb, waren in ieder geval rete-scherp! De inruil van de oude spullen deed even zeer, maar het was het dubbel en dwars waard! Toen ik uit de duinen kwam, was het onderhand tijd geworden voor de döner. Eenmaal thuis kwam Colin ook al snel weer bij me. Die heeft ook lekker twee dagen vrij 🙂

About Peter Hofman 2106 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.