Dagje ARTIS

Vanmorgen lekker uitgeslapen. Toen ik uit bed kwam, was Colin ook al wakker en zat al achter zijn laptop. Ik heb even ontbijt gemaakt en dat hebben we samen gegeten. Daarna moest Colin nog even douchen en aankleden en zijn we naar Artis gegaan. Na lange tijd weer eens kijken hoe de boel er bij staat. Het jaguar verblijf was af en de beestjes zaten er al in. Het verblijf was erg mooi gemaakt. De wandelroute tussen de dieren door liep over een soort kunstmatige bergrug 🙂 Daaronder zat dan waarschijnlijk binnenverblijven en verzorgruimtes. Het nieuwe olifantenverblijf begint ook vorm aan te nemen. Het ziet er nog een beetje kunstmatig uit. Veel regelmatig rechtopstaande rotsblokken op een grote zandvlakte. Maar er wordt nog aan gewerkt, dus het eindresultaat is nog niet goed te zien. De overige beestjes zaten nog lekker op hun plek. Het onder water gedeelte bij de zeeleeuwen was nu ook niet toegankelijk vanwege verbouwing. Ben benieuwd wat ze daar aan gaan versleutelen. Op de terugweg nog een ijsje gegeten en toen weer naar huis. Aan het einde van de middag nog even naar mams geweest. Daarna weer thuis lekker gerommeld. Colin ging aan zijn huiswerk zei hij… Zal mij benieuwen 🙂 Hij moet binnenkort voor aardrijkskunde een landenvergelijking inleveren. Dat moet je natuurlijk niet tot de laatste avond uitstellen. Uit zijn kamer hoor ik echter geluiden komen die meer duiden op Terraria… Maar kennelijk waren de Skype geluiden toch huiswerk. Hij moest dat verslag samen met Sem maken. En dan overleg je over Skype… Ik word te oud voor die grappen 🙂 Ondertussen draaien alle was- en droogmachines op de achtergrond lekker door. Ik ga nog een poging doen om in Zelda de eind-baas van Vah Ruta te verslaan en daarna lekker naar mijn bedje. Hopelijk genieten van een goede nachtrust…

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.