Vrij dagje

Vanmorgen lekker met z’n tweeën uitgeslapen. Eigenlijk vrij snel maar de tassen ingepakt voor het weekeinde. Dan stond dat maar vast klaar. Tegen lunchtijd samen naar Meerzicht geweest voor een pannenkoek en daarna doorgereden naar Hillegom. Colin kon daar verder met zijn huiswerk, ik ben met Annet samen de boodschappen gaan doen voor het weekeinde. En Colin was echt aan zijn huiswerk. Over Skype, samen met Sem overleggen over het vergelijkingsverslag van landen. Om acht uur in de avond ging de ElfSteden Roei Marathon ook weer van start. Vanwege mijn stand-by dienst zijn we toch maar niet naar de start gaan kijken ter plekke.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.