De plaat

Met Colin en Annet naar Lisse gegaan om voor Colin shirtjes met korte mouwen te kopen. Daar schijnt hij een tekort aan te hebben. Een paar leuke shirtjes in de aanbieding gevonden en nog een paar voor de gewone prijs, die op zich ook wel meevalt bij Henny’s rits. Annet vond ook nog een leuk jurkje dat ze gekocht heeft. Die spaarpunten kwamen ook op mijn saldo, want zelf had ze geen spaarkaart dacht ze. Volgende keer een tientje korting op de spaarpunten 🙂 De ElfSteden Roei Marathon lag goed op schema. De trackers deden het weer niet allemaal en alleen de Iris-1 was goed te volgen. In de middag toch nog door mijn werk gebeld om een server te herstarten. Leon was daar al eerder over gebeld, maar had ze naar het FSM team doorgestuurd. Die wisten uiteindelijk niets anders te bedenken dan de server te laten herstarten. Dat heb ik dus gedaan. Verder ben ik er niet over lastig gevallen. ‘s Avonds de plaat weer opgewarmd. Ik heb getracht Japanse rolletjes te maken. Het hakken en bakken van de knoflook en het snijden van de lente uitjes ging prima. Als vlees hadden we carpaccio gehaald. Dat leek het meeste op het origineel. Door het flinterdunne, werd het nog wel een uitdaging om de plakjes los te krijgen en op te rollen, maar zeker voor een eerste keer, was het best een succes. Iedereen genoot er ten minste van. Na het eten, zagen we dat alle drie de roeiboten van Iris netjes binnen de tijd binnen waren.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.