Veel nieuws vandaag

Vanmorgen weer gebeld. Deze keer door Rob over vaag backup scriptje dat voor een klant gedraaid moest worden. We vroegen ons beiden wel af waarom we daar mee lastig gevallen werden, zeker buiten kantoortijden en al helemaal niet langs de daar voor bestemde kanalen. Maar hij had het toch maar gedaan en wilde me daar even van op de hoogte brengen. Luke en Danique kwamen even later nog langs ge-skeelerd en hebben een bakkie meegedronken. Ook een poging gedaan om de zonnezeilen in de tuin op te hangen. Uiteindelijk hebben we daar een goede plek voor bedacht. Nu van de week een paar houtfretten en steen-ogen kopen, zodat het wat definitiever kan. Dan hangt het doek ook wat hoger. Ondertussen was de Formule 1 ook aan de gang in Monte Carlo. Het was de bekende optocht met toch hier en daar een leuk extraatje. Het toppunt was Pascal Wehrlein die opeens op zijn kant tegen de vangrail aan stond. Door over het linker voorwiel van Jensen Button te rijden, werd de wagen opgetild en zo op zijn kant tegen de vangrail gezet. Bernd Mayländer mocht weer aan de bak om de boel in toom te houden. Toen kwam Colin opeens met de mededeling dat hij zijn sportschoenen vergeten was mee te nemen. Dus na de race konden we nog even naar mijn huis om die op te halen. Daar bleek dat ze daar ook niet waren, dus nog even naar Monique haar huis, waar Colin ze dan vond. Onderweg zagen we aan de horizon nog een mooie rookpluim. Met een kleine omweg vastgesteld dat er in het westelijk havengebied iets in de fik zou moeten staan. Later bleek uit het nieuws dat dat inderdaad de IVECO was. Annet had lasagnes gemaakt. Eentje met groenten en voor Colin eentje zonder. Dat hebben we in de tuin opgegeten.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.