Zo blij als een kind

Vanmorgen rustig aan gedaan. Rond zeven uur mijn laptop opgestart en aan het werk gegaan. Colin heeft sportdag van het Kaj Munk College vandaag en hoefde zich pas om kwart voor tien op het sportveld te melden. De oorspronkelijke kwart voor negen, was opgeschoven. Vermoedelijk vanwege de verwachtte en gekomen plensbuien vanmorgen. Dat kwam allemaal goed uit. Na het ochtendgebed van het team, heb ik Colin naar het sportveld gebracht en kon ik zo door naar de Paalbergweg. Daar kon ik het stand-by juk weer van me afgooien. Toch drie keer gestoord in het weekend. Na het werk naar mams. Gerrie had ondertussen het hek tussen mams haar tuin en de buurvrouw van nieuwe houtdelen voorzien. Ook de afrastering rond de tuin had een nieuwe houten bovenkant gekregen. Hij komt morgen het oude hout weghalen. Ik heb de rest van de tuin nog even aangeveegd en de troep weggegooid. Op weg naar huis nog wat boodschappen gedaan bij de AH. Ik mocht ook weer André Kuipers plaatjes halen bij de service balie. Onderweg daar naar toe werd het meisje door een kassière toegeroepen dat ze van die “ruimtevaartdingen nodig had”. Toen ze zag da ik haar kant op kwam, wachtte ze nog even om mij te woord te staan, dus ik zei dat ik ook graag van die “ruimtevaartdingen” wilde 🙂 Ze keek even vluchtig op de bon en legde toen een hele stapel op de balie 🙂 Veel meer dan waar ik recht op had 🙂 Hoe zo iets simpels een overigens klote dag toch nog goed maakt. Blij als een kind ging ik naar huis. Ik weet het… Te kinderachtig voor woorden… Maar ik ben nu eenmaal best een André Kuipers fan! En als het over voetbalplaatjes ging had je niemand gehoord 🙂 Thuis een beetje op de bank in elkaar gestort. De stand-by stress die me op de been hield is weg. Truste!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.