STRA-HAKS!!!

Vanmorgen, vlak voor ik de snelweg op draai, zie ik opeens een grote dennenappel tussen mijn voorruit en mijn motorkap heen en weer rollen. Om maar niet het risico te lopen die later met honderd kilometer per uur de weg op te lanceren, de paniek lichten aan en rustig na de bocht de vlucht strook op gerold. Dennenappel weggehaald en weer op pad gegaan. De rest van de dag het tweede deel van de Centerity training gevolgd. Ondanks alle voorbereidingen, was er alsnog iets fout gegaan met de beschikbaarheid van de demo omgeving. Maar via slinkse wegen, waren we toch in staat om voor het grootste deel te doen wat we wilden doen. Na het werk nog even boodschappen gedaan. Vanavond eet Annet bij mij vanwege een bijeenkomst op Colin zin school waar ze ook graag bij was. Er moest nu dus wel even serieus aan het eten gewerkt worden. Helaas had ik ook in de tussentijd weer eens een gigantische hoofdpijn opgelopen. Ik heb het dus toch maar makkelijk gehouden met de ingrediënten voor een flinke maaltijd salade. Na het eten, Monique opgehaald en naar het Kaj Munk College. Daar hield Aletta Smits een presentatie over het puberbrein. Kennelijk kunnen ze dus inderdaad echt niet zo denken als volwassenen. Een boel dingen waren herkenbaar. Van een boel dingen weet ik nu hoe ik er mee om zou moeten gaan. Of ik dat kan wordt een ander verhaal, maar de kwartjes vallen langzaam maar zeker op hun plek.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.