Dag Jos, dag Marco…

Vandaag was weer een Special Forces dag met veel overleg. Helaas weer niet naar Only Friends, nu in verband met de afscheidsborrel bij Café Restaurant de Eendracht, van twee collega’s. Jos en Marco gaan een nieuwe uitdaging aan. Wel binnen KPN, dus echt kwijt zijn we ze niet. Ook vast de vakantie route op de GeoCaching site ingevoerd voor de caches onderweg. Dit jaar doen we het iets anders. Op de heenreis overnachten we een weekje in Frankrijk op Camping Le Château de Galaure. Thuis lekker weinig anders doen dan wachten tot Colin weer komt en dan vroeg naar bed.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.