Verkocht…

Vanmorgen weer opgestaan. Dat viel weer even zwaar. Ik kon niet al te lang snoozen, want Colin moest gewoon op tijd naar school. Misschien maar eens een manier gaan zoeken om hem zelf op weg te laten gaan, dat ik uit kan slapen 🙂  Dus toch Colin maar naar de bushalte geëscorteerd. Daar heb ik niet gedanst. Van de week bij de presentatie over het puberbrein heb ik geleerd dat dat niet mag 🙂 De bus kwam al snel en ik kon door naar de Paalbergweg. Meteen maar het Oranje kruis boekje besteld voor het aanstaande EHBO examen. In de ochtend weer verder gegaan met de puppet les omgeving. Die liep uiteindelijk krakend vast op een incomplete configuratie. Vreemd voor een uitgekristalliseerde les omgeving. Misschien ligt het aan de manier van internet toegang, maar dat moet ik vanaf huis maar eens testen. In de middag nog een workshop “Pak jouw ontwikkeling.”. In eerste instantie eigenlijk geen benul wat we daar van moesten verwachten. Het bleek een voortborduren op de groeirollen te zijn. Wat nu wel naar voren kwam is dat de groeirollen geen verplichting zijn. Je mag dus rustig doorgaan met je eigen weg zoeken tussen wat je zou willen en wat het bedrijf nodig heeft. Na het werk, Colin bij de halte opgepikt en samen een ijsje gehaald. Daarna door naar mams. Er kwam nog iemand kijken voor twee fototassen die ik in de verkoop had. Die was in beide tassen geïnteresseerd. Ze vielen zelfs mee en waren geschikter dan gedacht. Beide tassen voor de vraagprijs kunnen verkopen. Het statief zakje er als extra bij gedaan. Daarna de lasagne opgegeten en met Colin naar huis gegaan. Die ging zowaar meteen aan zijn huiswerk en kwam af en toe hulp vragen. Ik hielp hem aldoor op weg en dat was goed. Ik bleek ook nog twee prijzen te goed te hebben van de bankgiroloterij. Ze weten gewoon als je overweegt er mee te stoppen… Opeens win je dan weer iets. De twee codes omgezet in een mooie olijf houten tapas plank en vier tickets voor de Apenheul. Verder lekker rustig aan gedaan en bijtijds naar bed. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.