Lege flessen :)

In het standaard vrijdagochtend ritueel Colin naar de bushalte gebracht en doorgereden naar mams. Bij Beem even schroefogen gehaald voor het zonnezeil bij Annet. Dat hadden we vorige week provisorisch aan de schutting geknoopt om te zien hoe we het waar het beste konden vastzetten. Met vier schroefogen gaan we dat dan nu doen. Twee in het hout van de schuur en twee in de stenen muur van het huis. Daarna nog wat boodschappen gedaan voor volgende week. Toen bij Meerzicht een pannenkoek gegeten en een rondje door het Amsterdamse bos gelopen. Daarna weer naar het Kaj Munk College gereden om Colin op te halen. Tot zo ver eigenlijk een standaard vrijdag zonder veel bijzonderheden. Van Colin was het fijn om te horen dat hij weer een goed cijfer terug had voor Engels. Gisteren moest hij daar nog een FakeBook projectje voor in elkaar sleutelen en dat heeft hem een acht opgeleverd! Punten die hij best wel kan gebruiken. De Decathlon had nog slecht nieuws dat mijn GPSr niet meer gerepareerd kon worden. Ik kreeg gift-cards om een nieuwe uit te zoeken. Wat bedrag betreft werd ik daar best mee gematst vond ik zelf. Helaas hadden ze geen vergelijkbaar model in het assortiment en de 64S is elders gewoon leverbaar 🙁 Dat heb ik toch nog even terugekoppeld naar de dervice afdeling. Dat leverde wel een heel onverwacht antwoord op… Stuur de gift-cards maar terug, bestel de 64S waar je wilt en declareer de factuur ?!?!? WTF??? Gaan we klantvriendelijk meedenken??? Dat kom je tegenwoordig niet heel veel meer tegen! De rest van de middag een beetje aangerommeld. De was uit de droger gehaald en opgeruimd. Vast wat spullen ingepakt voor het weekeinde. Ik kwam er ook achter dat het best wel weer eens tijd was om de lege flessen weg te brengen 🙂 Ook voorbereid op het avondeten. Dat was nog een hele klus (NOT) want we moesten verplicht pizza eten. Ik had met boodschappen weer pizza meegenomen voor in de vriezer, maar ik bleek nog te hebben. En geen ruimte voor de nieuwe, dus die lagen maar zo lang in de koeling om vanavond op te eten. Na het eten, Colin weer naar Monique gebracht en doorgereden naar Hillegom. Meteen de dak dragers meegenomen zodat straks de vierde fiets naar Oerol op het dak van de auto kan.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.