Kedengedeng…

Gisterenavond nog even  de schroefogen in de schuur gedraaid. De ogen in de muur komen nog wel. Vanmorgen regende het, dus we zijn maar niet direct op de fiets gesprongen. Het was wel een lekker druil buitje. Dat vind ik niet erg. Zelfs niet om er doorheen te moeten. Het ging echter iets minder druilen, dus we hebben maar rustig aan gedaan. Sam wilde wel weer een keer meewandelen, maar de volgende etappe Hollands kustpad deel twee was toch wel een flink eind weg. Ik heb toen maar bedacht dat we vast kunnen beginnen met het Westerborkpad. Snel even de route geconverteerd en in de GPSr gezet en ook de caches langs die route snel opgezocht en geladen. Toen het wat later beter werd zijn we nog op de fiets een serie mystery caches gaan zoeken die ik eerder al opgelost had. Bij de eerste cache konden we al met onze neus in de brandnetels en bramenstruiken duiken. Dat hebben we uiteindelijk toch maar opgegeven. Doorgefietst naar een bankje cache… Daar ook weer flink gezocht, weer zonder iets te vinden. Dat beloofde weining goeds… De volgende Bankje! Bedankt! De Zilk 02 (GC6APYY) liet zich echter in één keer vinden. Ik had mijn tas neergezet en ik zag meteen waar we moesten zoeken. De volgende langs de Noorder Leidsevaart was weer een onvindbaar drama. Op naar de Stationsweg. Daar was weer een ondoordringbaar oerwoud, dat we al snel voor gezien hielden. De laatste kans was bij een van de kerken in Hillegom: De Heiligen van Hillegom (GC4NW1X). Het nulpunt was vlak bij het uitvaartcentrum. Niet echt een vrolijke plaats voor een cache, maar goed. Onder een steen vonden we een mini zwembad met een drijvende cache container. Snel gelogd en de cache weer begraven. Toen hadden we het gezien en zijn we weer neer huis gefietst. Daar de schroefogen in de stenen muur geboord. Eerst de rechthoekige doek geprobeerd. Die had toch nog steeds veel last ven het boompje midden in de tuin. Het driehoekige doek paste beter tussen de obstakels. Maar eens kijken hoe die zich nuttig maakt. Verder lekker aangerommeld, televisie gekeken, Perry Rhodan gelezen, enz…

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.