Kasteel Keukenhof 

Vandaag eerst met de fiets naar de moeder van Annet voor een bakkie. Daarna doorgefietst naar kasteel Keukenhof. Dat was vandaag toegankelijk voor bezoekers en er was een streekmarkt op het landgoed. Leuk door het kasteel gezworven en op de streekmarkt gekeken. Toch ook wel veel niet streekgebonden stalletjes. De lokale horeca liep over, dus we zijn maar weer op de fiets gestapt richting Hillegom. Onderweg bij het oude station Lisse weer gaan zitten vandaag wel voor de lunch bij Het Tussenstation. Maissoep, broodje carpaccio en een broodje mini kroketjes. Vanuit Hillegom ook nog even bij mijn moeder op visite geweest en toen weer terug. Voor het avondeten hebben we maar voor het gemak gekozen en bij Aroi iets gehaald. Verder weer lekker weinig gedaan als voorbereiding op een drukke werkweek…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.