Soldaat van Oranje – de musical

Kennelijk was het weer vandaag zo slecht opeens dat de hele A9 vast moest staan. Alle “regulier” vertragingen waren er niet, maar die werden ruimschoots gecompenseerd door de A9. Desondanks toch weer aan de Paalbergweg beland. Eerste maar meteen het Oranje Kruisboekje gedeclareerd. Dat hebben we nodig voor het aanstaande EHBO examen. Nu nog studeren dus. In de pauze even mijn nieuwe Garmin GpsMap 64S opgehaald. De oude was defect en ik mocht van de Decathlon een nieuwe kopen en de rekening gewoon bij hun declareren. Dus de gift-cards teruggestuurd samen met de factuur van de nieuwe GPSr. “And Now We Wait”. Ook de DownUnder opdracht voor Raimo afgemaakt 🙂 Chananja had diverse vrienden en kennissen gevraagd een A4tje te maken met een groet en een opdracht voor Raimo, zodat hij in Australië nog iets van contact met thuis heeft en iedere dag ook een bezigheid heeft. Na het werk meteen naar Hillegom door, want Annet en ik gingen naar Soldaat van Oranje – de musical. Dat was nog haar verjaardagscadeau. Dat was een erg leuke avond. Het verhaal op zich is natuurlijk bekend en best interessant. De uitvoering met de draaiende tribune binnen de podia was echt briljant. De podia bevonden zich achter een draaiende wand en de tribune draaide gewoon mee. Je zat dus van het ene op het andere moment tegen een compleet ander decor aan te kijken. Tegen het einde keek je zelfs door de open schuifdeuren vanuit de hangar op het platform waar een complete Dakota deel uit stond te maken van de musical. Een ander stuk had een bak water die, inclusie golven, het strand bij Scheveningen voorstelde. Een werd er met oude BSA’s rondgereden over de draairing. Dat leidde allemaal mooi de aandacht af van de draaiende tribune. Alles bij elkaar een zeer boeiende avond! Leuk, mooi, interessant!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.