Vingerafdrukjes

Vanmorgen als eerste Annet uitgezwaaid, die ging weer als eerste de deur uit. Daarna voor de gezelligheid Colin naar school gebracht (was echt mijn eigen initiatief 🙂 ). Daarna rustig door naar mijn werk. Aan de Paalbergweg eerst maar eens een overgebleven breedbeeld beeldscherm geannexeerd. Na het vertrek van diverse collegae, bleef hier en daar wat spul staan. Ondertussen ook het verlossende bericht van de boot. Uit een recente mail, leek dat de fietsen met de veerboot over zouden moeten, maar dat bleek gelukkig een ongelukkige manier van formuleren geweest te zijn. De fietsen kunnen gewoon op de boot mee. Dat soort dingen moet je bij mij niet zo vlak voor vertrek flikken 🙁 Daar word ik erg onrustig van. Colin kwam nog met de vraag of Sam niet bij de politie werkte 🙂 Bijna goed, het was Luke. Hij moet een vingerafdruk van een bekertje zien te halen en daar een presentatie over geven. Dus de vraag even doorgezet naar Luke 🙂 Die gaf aan dat ze dat niet zelf deden, maar dat over lieten aan de forensische opsporingsdienst. Gelukkig gaf google een leuke pagina met hoe je dat zelf vingerafdrukken kon maken en af kon nemen met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Na het werk even met Colin naar huis geweest om de spullen voor het weekeinde op te halen en vast bij Monique te zetten. Morgenochtend breng ik Colin naar school en ga meteen door naar Hillegom om Annet, Marga en Ron op te halen voor het weekeinde Oerol op Terschelling. Bij mams in de tuin nog even met de metaal detector in de weer op zoek naar de verloren dop van Gerrie. Die heb ik niet kunnen vinden. Er zit te veel ijzer in de grond om goed te kunnen zoeken. Op de plekken die piepten, lag die dop niet, dus helaas. Thuis de spullen ingepakt voor het weekeinde. De fietsendrager voor de vierde fiets vast op het dak gemonteerd. De andere drie gaan morgenochtend achterop de trekhaak. Alles staat klaar en de vakantiestress slaat weer toe 🙁 Zelfs voor die paar dagen schiet ik weer in de stress 🙁 Pfff, als ik maar op die boot zit…

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.