Oerol dag één – De jeugd van tegenwoordig / Stephanie Louwrier

Lekker rustig wakker geworden. Op mij beurt gewacht voor de douche en toen lekker ontbeten van het buffet. Toen op de fiets gestapt en een aantal caches gaan doen. Achter West Terschelling langs richting Midsland. Daar gegeten en naar het straattheater zitten kijken. In de kerk hing een levensgrote maan, samengesteld uit foto’s gemaakt door de Nasa. Door naar Hoorn voor het deleted scènes van de jeugd van tegenwoordig musical. Dat was super leuk. Een voorstelling met poppen die de jeugd van tegenwoordig voorstelden en bespeeld door de jeugd van tegenwoordig. Na die voorstelling toch even terug naar de Mars. Omkleden en lekker een uurtje op de boot gehangen om uit te rusten. Tegen de avond weer richting Hoorn voor de revolutie van de mislukking. Onderweg naar de voorstelling neergestreken in het wrakkenmuseum. In tegenstelling van wat de naam doet vermoeden, is dit een eetcafé. Na een lekker hamburger doorgereden naar de volgende voorstelling. We waren toch nog veel te vroeg bij de locatie, dus we zijn nog maar even doorgereden naar West aan Zee. Daar bij Kaap Hoorn nog een ijsje gegeten en een veel eerder opgeloste mystery Cache gelogd. Die puzzel had ik twee jaar geleden voor Oerol al opgelost, maar het was er toen niet van gekomen. Toen was het dan eindelijk tijd voor het scenario van een mislukking. Dat was een zeer vlugge, drukke, stressvolle voorstelling. Wel leuk. Een vrouw die iedere keer een soort paspop jurk aandeed. Voorkant jurk, achterkant een paar bandjes met een klip. Het verhaal ging verder over een vrouw die zich alleen maar naar de maatschappij wilde richten. Koste wat kost er in passen. Na de voorstelling lekker tegen de wind in terug gefietst en lekker gaan slapen. De caches die we over de dag heen hebben opgepikt zijn:

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.