De Friesland 

Rustig aan gedaan. Na het ontbijt een rondje gaan lopen richting Stellung Tiger. Ik dacht daar nog nooit geweest te zijn, maar de vorige keer hadden we daar een multi cache gelopen vanaf de andere kant. Nu dus via de officiële ingang nog een keer gekeken. In twee jaar hadden ze best vorderingen gemaakt met het opknappen en uitgraven van de bunkers en infrastructuur. Daarna doorgelopen naar West Terschelling. Een beetje gewinkeld en hier en daar nog wat straat theater meegepikt. Op de hoek van de haven geluncht en aan het eind van de middag weer naar de Mars om de spullen op te halen en afscheid te nemen van Jan en Rini. De veerboot lag niet zo heel ver van de Mars, dus we konden op ons dooie gemakkie naar de terminal. Na toch wel lang wachten konden we dan eindelijk aan boord van De Friesland. De overtocht duurde twee uur en toen moesten we de auto nog opzoeken. Het fietsenrek stond keurig naast de keet. Die moest van de auto af vanwege de plek waar de auto stond. Gelukkig was het nu beter weer dan afgelopen vrijdag. We hadden ook nog een liftster mee die maar Haarlem wilde. Dat was een vriendin van Marga. Na de tussenstop in Haarlem, door naar Hillegom. Afscheid genomen van Ron en Marga. Mams nog even gebeld dat we veilig aangekomen waren en nog even lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.