Dag ome Jan…

De laatste uitvaart lag nog vers in mijn gedachten. Na het fijne weekeindje Oerol, stond ik vanmorgen meteen weer met beide benen op de grond. Ik mocht weer naar Westgaarde. Ome Jan, de vader van René, was vorige week toch nog plotseling overleden. ‘s Morgens eerst nog even ingebeld in de dagstart op mijn werk en meteen aangegeven dat ik nog even weg moest. Mams opgehaald om naar de dienst te gaan. Monique wilde ook net ik haar auto stappen, dus die hebben we maar mee genomen. Na de dienst iedereen weer naar huis gebracht en nog de middag naar mijn werk gegaan. Gelukkig kon ik mijn tijd redelijk vullen met het wegwerken van mail. Ook het plannen van een Oracle cursus had nog wat voeten in de aarde, maar met z’n vieren hebben we één week kunnen vinden dat we allemaal kunnen. Nu nog zien of er dan een instructeur beschikbaar is. Na het werk naar huis. Een bordje aardappelen met groenten klaar gemaakt en toen rustig de avond in.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.