129 Communicatie

Opstaan, in de actie komen, spullen pakken en naar Apeldoorn. Vanmiddag hadden we een meeting voor de implementatie van puppet op onze speciale machines. Die liep uit omdat een van de deelnemers in Amsterdam zat. Apeldoorn lag voor hem op weg naar huis, dus die is toch nog even langsgekomen. Het op tijd komen voor Only Friends wordt langzaam maar zeker een onmogelijke opgave 🙁 Toen ik dan eindelijk in kon pakken om richting Amsterdam te gaan, begon mijn laptop updates te installeren 🙁 Het verkeer werkte ook niet mee en door de stress kreeg ik weer het gevoel dat mij hoofd in een bankschroef zat. In de buurt van Amsterdam was het inmiddels te laat om iets zinnigs te kunnen bijdragen bij Only Friends. Dus maar weer doorgereden 🙁 Thuis de laatste plaatjes in “Reis door de ruimte” geplakt. Mams was naar de service balie van de AH gegaan. Nu de actie afgelopen is, kun je de plaatjes gewoon omruilen. Ik had toch nog een nummer over het hoofd gezien en dat heb ik net omgeruild. De laatste zit er nu dus in! Nu nog eens zien of ik er misschien een handtekening van André Kuipers kan versieren. Colin kwam ook weer bij me. Deze keer weer voor het weekeinde ook. Hij kwam nog met een heel pakje ruimtevaart plaatjes 🙂 Ik kan nog wel een tweede boek vullen inmiddels. Ik zal ze eens op volgorde gaan leggen. Hij moest nog wel aan zijn huiswerk. Dat plannen kost nog steeds erg veel moeite. Maar goed. Ik heb hem geholpen met het vertalen van een verslag van een Duits boek. Verder ging hij nog in bed leren over Turkije. Morgen proefwerk… Plotseling… Onaangekondigd… Inhaal… Whatever… Ook gaat Monique even inventariseren hoe het met zijn cijfers zit. Even de repetities er naast houden. Er lijkt iets niet helemaal goed te kloppen. Twee verschillende cijfers voor één repetitie krijgen lijkt ons niet te kloppen. We gaan het zien… Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.