15 juni

Toepasselijker kan de titel niet zijn. Ook niet minder veelzeggend. Op Wikipedia is een hele pagina aan 15 juni gewijd. Oké aan iedere dag van het jaar waarschijnlijk, maar 15 juni is speciaal. Wat er niet op vermeld staat, is dat het ook de geboortedag van mijn vader is. Geboortedag, want hij is al weer een poosje geleden overleden. Van tijd tot tijd heb ik het daar nog moeilijk mee. Vandaag is dat het geval. Vanmorgen met lood in mijn schoenen aan de dag begonnen. Colin zijn eerste uur viel op de valreep ook nog eens uit. Hij had pech, want ik had een actie op mijn werk waardoor ik niet later weg kon. Hij moest dus gewoon op de normale tijd op pad, want alleen achter blijven en naar de bus gaan zag hij niet zitten. Waren we nog te laat voor de bus ook. Die kon ik echter een halte verder inhalen en Colin op de daarop volgende halte afzetten. Ik hoop niet dat het “zo’n dag” wordt. De actie op mijn werk was een upgrade van een AIX server. De eerste die ik solo ging doen. Tot voor kort was ik hoofdzakelijk Solaris machines aan het patchen, maar nu was AIX aan de beurt. Alles ging gelukkig zoals het in de beschrijving stond. Na de verplichte figuren vind ik het wel tijd om naar huis te gaan. Even langs bij paps. Even kijken bij het gedenkplaatje op Westgaarde. Ben blij dat dat daar is. Soms heb ik het even nodig, zoals vandaag. Gefeliciteerd nog! Na de nasi weer met Colin naar huis en rustig de avond in.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.