Olifantjes

Voor de gezelligheid Colin naar school gebracht. Daarna weer naar mams. Ze had nog een hele boodschappentas met boeken uit het winkeltje die ik achter in haar auto gezet had. Die werden vanmorgen opgehaald door iemand van een school in de Aker. Jeannine kwam haar externe disk nog even langs brengen. Die deed vreemd, of ik er naar kon kijken. Ook bij Monique nog even de CJP van Colin opgehaald. Die had ik misschien nog nodig voor Zondag, maar dat wisten we niet meer zeker. Hebben is hebben… Nadat Annet nog een foto van een pannenkoek had gestuurd, ben ik toch nog naar Meerzicht gegaan. Ik was het eigenlijk een keer niet van plan, maar zien eten, doet eten 🙂 Na de pannenkoek nog even snel naar huis om de was uit de machine te halen en in de droger te doen. Toen Colin uit school gehaald en samen naar Artis gegaan om het nieuwe olifantenverblijf te bekijken. Dat zag er wel spectaculair uit. Ze hebben een hele waterbak waar ze samen in kunnen. Thuis de disk van Jeannine bekeken. Ik vrees dat dat einde verhaal is. Die vertoont een paar voren op het plaatje die er niet thuis horen. Ook in de behuizing een boel slijpsel, waarschijnlijk van de lees- schrijfkop en de voor uit de plaatjes. Toen kwam ik er achter dat mijn thermostaat opeens niet meer met internet kon praten. Dat liet zich ook niet zo maar oplossen. Ik ben er wel achter dat het in mijn internet verbinding zit. Via de hotspot op mijn telefoon werkt het prima. Probleem maar bij XS4ALL gemeld. De router leek ook recent geupgrade en misschien hebben ze extra poorten dichtgezet. “And Now We Wait”. Toen zag ik op mijn rekening dat de Decathlon het geld van de defecte Garmin overgemaakt had! Er bestaat dus echt nog service! Voor het avondeten aardappelblokjes met doperwtjes en een Duits biefstukje gegeten. Toen snel de spullen ingepakt en naar Hillegom gereden. Fijn weekend!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.