Mare

Vanmorgen deed Colin een beetje raar. Ik moest opeens boven mijn telefoon gaan zoeken die hij verstopt had 🙂 Wat schetst mijn verbazing dat ik bij mijn telefoon een mooi pakje vond. Voor Vaderdag 🙂 Het werd wel gevolgd met een discussie wanneer het dan kinderdag was… Mijn uitleg dat dat iedere dag was, had niet het gewenste resultaat. Daar volgde meteen een claim op van elke dag een cadeautje… Dom is hij nooit geweest 🙂 Dat verder kunnen ontwijken door  met Colin en Annet naar de voorstelling “Mare” van Vis-a-Vis geweest. Dat was nog Colin zijn verjaardagscadeau van Annet. Bij het Almeerderzand heeft Vis-a-Vis hun “theater”. Dit keer een flinke kuil gevuld met water. Daarin speelde ze de nasleep van een apocalyptische ondergang van de beschaving. Het begon met een bootje met vogelliefhebbers die echter direct na het spotten van de vogels met jachtgeweren de eenden uit de lucht gingen schieten. Toen ging de wereld ten onder en dreef er een half gezonken huisje langs, met de overlevenden op het dak. Vooral het (nep) hondje was erg lollig. De volgende scene was een half gezonken camper, waar een vers echtpaar half in verdronk. De nabij staande lantaarnpaal redde ze nog net. Verder de te verwachten militant met zijn halve stealth boot, die een beetje rondvoer. Een drijvende illusionist wist een van de spelers door te zagen die vervolgens in twee delen wegdreef. Een neergestort vliegtuig werd weergegeven door een, wederom, ronddrijvende staart. De tot op het bot gedrilde stewardess stond zelfs nu nog aan te wijzen waar de nooduitgangen waren. Alles bij elkaar een leuke voorstelling, waar ook Colin erg van genoten heeft. Colin werd verder nog verwend met bloemkool en draadjesvlees, hoewel het weer daar niet echt geschikt voor was. Maar daar smaakt het niet slechter door. Verder rustig aan gedaan. Iedereen was best moe.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.