7e Jacques Parson Dag

Vannacht gelukkig weer niet gestoord in de stand-by. Toch niet echt lekker geslapen, maar goed, nog een paar dagen… Annet ging naar Nieuw-Vennep, ik naar de Paalbergweg. Op de oude Schipholweg reed ik al snel de file in. Een paar auto’s voor me lag een man dwars over der weg met een best wel redelijk beschadigd hoofd. Er was al hulp aanwezig, maar ik zag hem met zijn hoofd op het asfalt liggen. Ik heb dus de oude fleece deken uit mijn auto even onder zijn hoofd geschoven. Verdere hulp was niet direct nodig en de politie was inmiddels ook ter plaatse. Mijn verhaal gedaan en later in overleg met de politie weer op pad gegaan. Ik had niets van het ongeval gezien, dus verder hadden ze niet veel aan me. Wel frappant dat je daags na het behalen ven je EHBO diploma, tegen een situatie aanloopt waar dat zeer handig bij kon zijn. Maar goed, ik kon gewoon door naar mijn werk. Na het werk even naar Only Friends. Vandaag geen duiken, maar de 7e editie van de Jacques Parson Dag! Het was weer een heel festijn. Aansluitend aan het veld gedeelte de huldiging van alle sporters die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gepresteerd. Iets extra bijzonders dan hè, want alle sporters hier doen iets bijzonders. Als afsluiter was er een mini concert van Monique Smit. Hoewel ik geen fan ben, moet ik toegeven dat ze best goed zingt. Via de döner naar huis, wachten op Colin. Die was toch weer een puntje ingelopen en is nu weer even buiten de gevarenzone, maar hij moest er aan blijven werken om daar te blijven.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.