2016-06-15 10:50:15 Formule 1: Grand Prix van Europa op stratencircuit van Bakoe, Azerbeidzjan. ANP INFOGRAPHICS

Azerbeidzjan

Vlak voor we naar de moeder van Annet zouden gaan, kwam het gevreesde sms toontje. “Hey, listen…”. Een machine onder ons beheer, leek niet meer te functioneren. Dus de laptop opstarten en alle lagen van inlog schermen door om te kijken wat er aan de hand kan zijn. Door schade en schande wijs geworden, eerst maar eens opzoeken wat de afspraken zijn over de machine. Het enige wat ik terug kon vinden was een brons contract, dus kantoortijden. Maar goed, dan ben je eenmaal al zo bezig dat even kijken wat er aan de hand is ook niet zo veel werk meer is. Wat blijkt… Er is niets met de machine aan de hand! Het probleem zit kennelijk ik de controle zelf. Misschien heeft het zelfs met het onderhoudsweekend te maken. Alles maar snel afgesloten en op weg. Bij de moeder van Annet, kwam het volgende berichtje binnen… Zelfde machine. Zou het zelfde probleem wel zijn, maar je zal toch moeten vaststellen of dat zo is. Dus hotspot aan op mijn telefoon en inbellen maar. Wat later bleek het inderdaad hetzelfde probleem te zijn. Eigenlijk wist ik al dat ik voor die machine niets hoefde te doen, maar als je dan zo’n berichtje krijgt, ga je toch in de actie… Terug bij Annet thuis, is Annet aan de grote opruiming van haar kledingkast begonnen. Colin had wat opstartproblemen om aan zijn huiswerk te beginnen. En ik heb eerst de wielen uit mijn fiets gehaald om er van de week nieuwe banden om te leggen. Daarna begon de Formule 1 van Azerbeidzjan. Eens kijken wat Max er van bakt vandaag. Dat bleek al snel. In ronde 12 kreeg hij problemen met de oliedruk en stond hij al vrij snel stil langs de kant. Dat was het begin van een hele reeks safety-car situaties. De ene was nog niet opgeheven of de volgende werd al weer afgeroepen. Het stratencircuit leverde veel ongelukken en bijna ongelukken op. Annet was ondertussen druk bezig met het opruimen van de kledingkast. In ieder geval wat antieke jurken en een paar zakken vol laarzen en schoenen moesten het veld ruimen. Heeft ze weer ruimte voor nieuw 🙂 Na de race maar begonnen met het klaar maken van het eten. Op het menu stond roti. Dus boontjes snijden, aardappels schillen, kip snijden en veel knoflook door de uiten en de tomatensaus. Op de valreep de masala nog door het eten geroerd en kokkerellen maar. Het smaakte gelukkig weer erg goed.

2016-06-15 10:50:15 Formule 1: Grand Prix van Europa op stratencircuit van Bakoe, Azerbeidzjan. ANP INFOGRAPHICS
About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.