Oud en nieuw

Gisterenavond vrijwel meteen als een blok in slaap gevallen! Lekker geslapen! Zowaar enigszins uitgerust wakker geworden! Lekker een keer of wat naar snooze geswiped 🙂 en toen in de actie. Aansluitend aan het ochtendgebed direct naar het Agile interview. Dat was meteen even schakelen, want de indruk was gewekt dat het ging om een gesprek over Agile werken binnen KPN in het algemeen. Het bleek echter een gesprek direct op de persoon. Het werd een half sollicitatiegesprek. Niet echt natuurlijk, maar het ging wel echt over jou en Agile werken binnen het bedrijf. Geen probleem hoor, ik vind het prima! Na het werk nog even langs Jacob Van Wijngaarden voor een boekje over de Drôme. Daar gaan we het eerste deel van de zomervakantie verblijven. Zoals alles wat met Frankrijk te maken heeft is alles in het Frans 🙁 Zegge en schrijven één reisgidsje is Nederlandstalig en daar stonden ook maar enkele dingen van het gebied waar we naar toe gaan. Dus we gaan maar weer op internet zoeken. Mams had nog gebeld dat mijn fietsbanden binnen waren gekomen. Onderweg naar huis even langsgereden om die op te halen. Mijn andere pakje was vertraagd. Wat later bleek (waarschijnlijk) waarom. Een deel van de wereld is weer getroffen door een ransomeware aanval, waaronder… TNT. Ook de containeroverslagbedrijf in Rotterdam ligt plat. Maar dat is een ander probleem. Thuis snel de nieuwe banden om mijn wielen gelegd. Ik had de wielen uit Hillegom meegenomen, want zaterdag gaan we naar Vorden om een mooie fietsroute te doen. Om nu te voorkomen dat ik dan pas hals-over-kop de banden moest vervangen, had ik de wielen maar meegenomen. Dan is het straks gewoon een kwestie van de wielen weer in het frame zetten en dat gaat met uitvalnaven prima. Gezocht naar mijn brillenkoker… Die kon ik niet meer vinden. Mmmm, de boekwinkel… Even gebeld en ja hoor, op het kastje waar ik hem neer had gelegd, lag hij nog steeds 😐 Nu ligt hij bij de gevonden voorwerpen. Van de week nog een keer langs om hem weer op te halen. Wat later op de avond kwam Annet ook weer gezellig naar me. Truste!

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.