Eindelijk weer eens…

Vannacht ook weer goed geslapen. Rustig naar mijn werk gereden. Na het ochtendgebed een afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt van de auto. Dat kon nog net voor de vakantie; op 19 juli. Wat later belde mams dat ze op die dag naar de oogarts in hetSlotervaartziekenhuis moest. Dat wordt nog even plannen. De auto om acht uur in Velserbroek neerzetten, dan met de bus naar Badhoevedorp en met mams naar de oogarts. Wat later een volgende stapje in het puppet proces: de eerste AIX machine praat met de puppet master! Het management kan tevreden zijn: AIX is ook afgevinkt. De balk in het overzicht zal steeds groener worden, naarmate we meer servers koppelen. Yeah… Bijtijds weg gegaan en nog even naar de boekwinkel geweest om mijn brillenkoker op te halen. Die lag netjes bij de gevonden voorwerpen. Daarna naar Only Friends. Eindelijk, na vier weken, was het weer eens mogelijk om op tijd daar te zijn. Leslie blij! Meteen een nieuwe potentiële assistent meegenomen. Een Poolse man, we mogen hem Thomas noemen 🙂 die bij toeval op Only Friends stuitte en graag zijn steentje bij wilde dragen. Samen met hem hebben we Timo begeleid. Die mag over twee weken het buitenwater in en kon nog even laten zien wat hij allemaal al kon. Na het duiken langs de döner en snel naar huis. Colin kwam iets later en samen hebben we nog even naar NCIS gekeken. Dat was het wel zo’n beetje voor vandaag. Truste!

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.