Voorspelling

Colin bleek nog een heel goed cijfer te hebben voor een Nederlands boek verslag. Een acht! En dat van zijn favoriete lerares (uhum). Wat maar weer toont dat je best doen best loont. Op de valreep van het schooljaar lijkt hij het door te hebben. Het is nog even spannend om af te wachten of het genoeg blijkt te zijn. Hij lijkt in ieder geval het licht gezien te hebben. Vannacht om vier uur wakker geworden. En ook meteen “wakker” 🙁 Geen rust meer in mijn lijf te krijgen. Alsof er van alles ging gebeuren. Eindelijk toch nog heel even een hazenslaapje kunnen doen, maar echt opknappen doe je daar niet van. Het hele ochtendritueel thuis weer doorgenomen en Colin naar de bushalte gebracht. Verder de werkdag doorgekomen met diverse klusjes. Na het werk,onderweg naar mams, Colin weer bij de bushalte opgepikt. Bij mams lekker lasagne gegeten en weer naar huis met Colin. Samen zijn huiswerk bekeken. Er was niets bij gekomen, dus hij kon zich richten op het maken van het geplande werk. Nog wel een mailtje gestuurd naar de techniek lerares. Er stonden opeens vier enen in zijn cijferlijst. Kennelijk is er iets net goed gegaan. Hiermee stond Colin ook meteen weer van de veilige -2 tekort punten naar de kritieke -4 !? Ik kan me niet voorstellen dat je in één keer vier enen scoort. Morgen gaat hij sowieso na de reguliere lessen kijken wat er aan de hand is. Ook de techniek tekening die hij heeft ingeleverd heeft nog niet geleid tot het ophogen van die 1. Die had hij omdat één van de drie tekeningen er niet meer was. Maar die had hij al weer ingeleverd. Pfff… Wat een geregel. Niet alles gaat helemaal vlekkeloos. De hoge pet die ik van het Kaj Munk College op had, zakt een beetje af. Aan wie het ligt, ligt het, maar ik verwacht toch wel enige begeleiding vanuit de school. We gaan het zien… “And Now We Wait”… Verder ziet de voorspelling van het weekend er niet al te best uit. We gaan fietsen in de Achterhoek… Voorlopig lijkt het op waterfietsen 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.