Landgoed Kasteel Vorden

Na het opstaan naar de overkant om in het hoofdgebouw het ontbijt tot ons te nemen. Dat bleek een prima verzorgd buffet te zijn. Na het ontbijt hebben we de spullen vast ingepakt en in de auto gezet. Daarna is Annet uit gaan checken. We mochten tot twee uur op de kamer, maar we wilden nog een rondje over het landgoed Vorden doen en hadden geen zin ons te moeten haasten. Dat rondje over het landgoed, maakte deel uit van de cache Landgoed Kasteel Vorden. De bedoeling was om gedurende de wandeling de locatie van zes foto’s te vinden. Door die op volgorde te zetten, kwam een eind coördinaat te voorschijn. Het was af en toe nog best goed kijken of het object wel het gezochte object was. Het gevonden eind coördinaat bleek vlak achter onze geparkeerde fietsen te liggen. Dat was dus wel een indicatie dat we goed zouden zitten. Op het nulpunt echter was niets te vinden. Of eigenlijk veel te veel. Nog wat oude logjes bekeken en het bleek een zeer goed gecamoufleerde cache te zijn. Na een half uurtje rondneuzen, waren we het eigenlijk wel zat en terwijl ik me omdraai om terug te gaan, zie ik opeens de cache. Ik had hem eerder bloot gelegd zonder het te zien. Nu dus toch de stempel in het boekje kunnen zetten en toch de terugweg aanvaard. Toen terug naar Vorden gefietst en in de hoofdstraat geluncht. Na de lunch heeft Annet nog wat kunnen shoppen en toen hebben we de fietsen maar weer aan de auto gehangen om de terugreis te beginnen. Nog wel even langs de grote eenzame Eik gereden. Die hadden we gisteren in het langsrijden wel vluchtig gezien, maar die moest nog even goed bekeken worden. Eenzaam en alleen, midden in een weiland staat een gigantische Eik. De rest van de terugrit ging prima. Hier en daar een opstopping, maar zonder al te veel problemen bereikte we Hillegom weer. Niemand had echt honger, dus we hebben het bij wat tosti’s gehouden. Verder lekker niet veel gedaan. Morgen begint de werkweek weer. Voor mij meteen weer een stand-by week 🙁

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.