Chantastisch Down Under

Back to reality 🙁 Het gewone leven is weer begonnen. Het weekendje was even een fijne ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Aan de Paalbergweg kon ik weer  een machine patchen vandaag. Het was nog even een uitdaging om de juiste contactpersoon te vinden voor de herstart, maar dat is toch gelukt. In de pauze even naar de IKEA om een schoenen rekje voor Annet te halen. Het ging om de “Tsjusig” in wit. Soms zijn die name nog wel eens te herleiden tot iets, maar bij deze tast ik in het duister. In de cijferlijst van Colin zag ik tot mijn opluchting dat de gevaarlijke min vier tekort punten weer teruggezakt waren naar een relatief veilige min twee. Kijken of hij op mijn appje gaat reageren met de vraag of dat met dat handenarbeid project van vorige week te maken had. Die enen zijn in ieder geval verdwenen uit het overzicht. Er is alleen nog niets voor in de plaats gekomen lijkt het. Ik ben benieuwd. Na het werk weer even langs bij mams. Het weekend even doornemen 🙂 Na eten nog even naar Chananja. De timer van et aquarium leidde nog steeds een eigen leven en het aanmeldscherm van de website moest wat aantrekkelijker worden. Daar staat nu een foto van Raimo bij de walabi’s in Artis en het WordPress logo is vervagen door een mini Australische vlag in de vorm van het land zelf. Toen naar huis. Daar de auto nog even uitruimen en alles weer opruimen. Nog heel even op de bank hangen en naar bed. “Gelukkig” mag ik anavond weer de stand-by in 🙁 Ik heb net weer een weekje bij kunnen komen, maar vandaag mag ik weer 🙁

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.