Expansion Pass

Gelukkig niet gestoord voor werk vannacht. De dag was gewoon een dag als alle andere. Na het werk wel weer naar Only Friends. Vanwege  de stand-by dienst, wilde ik het water niet in, maar aan de oppervlakte helpen. Ik had kunnen weten dat Leslie mijn zijn trouwe hondenogen stond te bedelen 🙂 Ach, het was nog kantoortijd, dus er zou wel iemand op de winkel passen. Dus snel omgekleed en met nog een laatste blik op mijn telefoon het water in. Theo gebaarde of zijn duikertje met de mijne het raketje over konden gooien. Dat leek me wel even een goed idee. Tot een zeker moment waarop ik Leslie weer aan zijn oefeningen liet werken. Masker af en op. Automaat uit en in. Fin-pivot. BCD ruilen. Zwembad over zwemmen zonder duikbril. Tot slot De setjes op de bodem leggen en met een adenteug naar het andere setje zwemmen. Iedere keer de setjes iets verder uit elkaar leggen tot je het hele zwembad in de breedte over zwemt. En toen was het al weer tijd. De rest van de avond inderdaad boven water gebleven. Er waren gelukkig begeleiders genoeg. Op weg naar huis toch nog langs de döner voor het traditionele broodje. Ik was net thuis of Colin kwam binnen. Die had nog een wazig verhaal door de telefoon over een projectje. Dat was niet ingeleverd om dat de mailbox van de juf vol was… Daar moet hij het nog maar even over hebben met haar. Hij moest het via de mail doen, maar als de mailbox dan vol is… Ach, einde van het jaar denk ik dan maar… Colin zijn haast zat hem waarschijnlijk in het feit dat de DLC van Zelda: Breath of the Wild, beschikbaar was. Hij wilde weten hoeveel dat kostte. Ik wist toevallig (ahum…) al dat dat 19,95 was. Colin blij, want hij had nog een nagekomen verjaardagscadeau van tante Assie, waar hij dat wel mee zou kunnen bekostigen. De ouwe jood wist mij nog zo gek te krijgen om ieder één van de twee passes te kopen. Dus ieder een tientje 🙂 Je koopt één code en daar kun je deel één nu mee downloaden op de Nintendo Switch en deel twee komt het einde van het jaar beschikbaar. Niet veel later was de Switch klaar met het downloaden van deel één. Colin was vervolgens niet meer van de Switch los te weken 🙂 Verder hopen op een rustige nacht. Truste!

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.