Thuis werken…

Vanmorgen was ik de enige die zijn bed uit moest. Colin had een vrije dag 🙂 Ik hoefde niet thuis te werken, ik kon rustig naar mijn werk gaan. Als ik maar wel even vast zijn ontbijt klaar zette een een eitje bakje voor tussen de middag 🙂 Dat zijn normaal ook de ochtend bezigheden, dus ach… Mijn voorstel om na de lunch toch thuis te komen werken, leek hem toch wel wat. Had hij lekker de ochtend voor zichzelf. Hij wordt groot… Natuurlijk, is logisch en gaat vanzelf, maar als papa is dat toch iedere keer weer een dingetje. Na de lunch inderdaad alles ingepakt en het weekend vast een klein beetje ingeleid. Thuis bleek Colin zowaar uit zijn bed te zijn en was aangekleed lekker aan het gamen. De expansion pass was zeer welkom geloof ik. Zelf gewoon verder aan het werk gegaan. Wel lekker op het balkon. Ten minste, een poosje, want het was buiten warmer dan binnen, dus op een gegeven moment toch naar binnen gevlucht. Tussendoor ook de nieuwe versie van het weerstation geactiveerd. De logging geeft nu wat meer en zinniger informatie. Ook het maken van een plaatje van het scherm is terug gebracht van één keer per seconde naar één keer per uur. Voor op mijn website is dat meer dan voldoende. Colin had ook nog antwoord van de juf met de volle mailbox. Die zou ze legen en hij mocht het opnieuw sturen. Na het werken, naar mams 🙂 Zelf lekker nasi gegeten, Colin had zijn favoriete tosti’s. Op weg terug naar huis begon het een beetje te rommelen met hier een daar een flits! Het lijkt er op dat we straks nog een bak ellende uit de lucht krijgen. De rest van de avond lekker rustig aan doen. Beetje tv kijken. Vroeg naar bed. Hopen op weer een ongestoorde nacht.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.