Flitsende nacht

Gisterenavond na het plaatsen van mijn bericht nog even een uurtje op het balkon naar de bliksem zitten kijken. Met enige regelmaat sloeg de bliksem voor mijn neus in. In bed nog even liggen lezen. De plafond sikorski aan voor een lekker licht briesje. Midden in de nacht weer een piepje van mijn werk 🙁 Weer een vals alarm 🙁 Weer een systeem waarop iemand de verkeerde controles aan heeft gezet 🙁 Colin had ook moeite met opstaan, die bleef liever liggen. School loopt ook tegen de vakantie aan dus de animo is wat lager aan het worden. Na hem bij de bushalte afgezet te hebben, door naar mams. Toch maar even ingebeld bij het ochtendgebed om te melden dat de monitoring op meer plekken niet lijkt te kloppen. Ik hoop niet dat we weer een complete inventarisatie moeten gaan doen van het hele systeem. Na het gebed even met de auto van mams naar de luchtpomp gegaan. Vorige week leken de bandjes wat zacht. Het was inderdaad wel nodig om alles even op druk te brengen. Daarna nog even een aflevering van The “Mind of the Universe” bekeken en toen was het al weer tijd om Colin op te halen. Vandaag ging de school al om twaalf uur uit. Samen met Colin naar Meerzicht geweest 🙂 En na de pannenkoek naar huis. Lekker chillen. Dat was wel nodig met dit weer. Had ik mooi de gelegenheid om de Suunto zender van mijn eerste trap af te halen om op te sturen. Suunto heeft een terugroepactie in het leven geroepen, omdat de behuizing in hele unieke, bijzondere gevallen zou kunnen scheuren. Dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken, dus opsturen maar. Je krijgt er ook meteen een nieuwe batterij in 🙂 Komt mooi uit, want ik heb geen idee hoe mijn batterij er aan toe is. Ik heb de zender ooit eens via eBay op de kop kunnen tikken. Hij heeft nooit problemen opgeleverd, maar een gratis service beurt kan geen kwaad 🙂 Nu maar hopen dat hij voor de vakantie weer terug is, maar ik ben er niet van afhankelijk, dus het is geen drama als dat niet lukt. Na het eten nog rustig aan gedaan. Annet was op de barbecue van de roeivereniging en ik zou nog een pakje ontvangen. Daarna naar Hillegom. Weer een stand-by weekend 🙁

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.