Apenheul

Vanmorgen nog niet gestoord door de stand-by. Omdat ik niet weer een weekend met Colin thuis wilde zitten omdat ik weer stand-by was, de gok maar genomen en met Annet en Colin naar de Apenheul gegaan. Ik had nog vier vrijkaarten gewonnen in de bank giro loterij. Laptop, telefoon, kabeltjes, voedingen en meer sooi ingepakt en op weg. Als extra veiligheid ligt de Apenheul vlak bij onze KPN locatie in Apeldoorn, dus ik was eigenlijk ook gewoon vlak bij mijn werk. De vierde vrijkaart wilden we bij de ingang big weggeven, naar iedereen die kwam, had al toegangsbewijzen. Die vierde komt nog wel een keer van pas. De Apenheul zelf was erg leuk. De brulapen deden hun naam sets aan. En het was echt niet versterkt. Bij de gorilla’s waren we op tijd voor het onderdeel “de verzorger verteld”. Een  interessant verhaal over het wel en wee van de gorilla. Wat verder waren we nog op tijd voor een soortgelijke sessie bij de orang-oetans. De rest van het rondje af gemaakt zonder gestoord te worden. Terug in Hillegom Wraps gegeten. Na het eten nog even naar huis om te kijken wat er aan de hand was. Het leek er op dat de stroom uitgevallen was. Dat bleek inderdaad zo te zijn. De aardlek was uitgesproken. Misschien door het onweer. Alles weer opgestart en weer naar Hillegom. Hopen dat het laatste stuk van het weekend ook rustig blijft.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.