zondag rustdag

Vannacht niet gestoord, maar ook slecht geslapen. Met Annet even naar haar moeder geweest en na terugkomst net te laat zijn om Max uit te zien vallen in de F1. De race wel afgekeken en verder rustig aan gedaan. De laatste stand-by nacht dan maar.

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.