Speksteen

Colin heeft maar een half dagje vandaag dus ik hoefde geen eten te maken om mee naar school te nemen. Wel een zo vol mogelijke dopper met limonade. Tegen vertrektijd bleek hij zijn fietssleutels toch ergens vergeten te zijn, dus ik heb hem maar direct bij het sportveld afgezet. Dat wordt terug lopen of liften achterop bij een van zijn klasgenootjes. Aan de Paalbergweg kon ik de stand-by dienst van me af zetten. Voorlopig even niet meer. Vol goede moed aan het patches begonnen. Toen die succesvol afgerond was, kon ik me weer op puppet storten. De standaard facts die van een systeem gegeven worden, schieten Iets te kort. Met hulp van het puppet team de eerste library gemaakt die de geïnstalleerde software als fact  beschikbaar maakt. Het begint is er. Nu oppassen dat we het niet overdrijven. Na het werk naar mams. Colin was daar ook inmiddels. Hij heeft officieus te horen gekregen dat hij over is naar de derde. Hij had navraag gedaan naar ingeleverd huiswerk, maar de juf had gezegd dat daar geen haast bij was, omdat hij toch over was 🙂 Colin weer naar Monique gebracht en naar huis gegaan. Tassen leeg geruimd, twee foto’s van de Apenheul ingescand. Foto’s gemaakt van Colin zijn speksteen projectje en lekker op de bank gehangen.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.