Suunto recall

Vanmorgen weer genoeg gesnoozed voor ik mijn bed uit kwam. Op mijn werk, de volgende fact bekend gemaakt binnen puppet. Niet omdat het moest, maar omdat het kon. Je moet je ervaring op de een of andere manier opdoen. Nu dat een beetje in de vingers zit, moeten we als team maar eens gaan bekijken wat we eigenlijk allemaal willen zien. Voorlopig is het belangrijkste resultaat dat het management binnenkort een groen vinkje kan zetten achter “AIX onder controle van puppet”. Het vinkje achter splunk, volgt vanzelf, omdat die de boel van puppet weer uitleest. Kan er weer iemand zich uitleven in het bouwen van dashboards. Na de lunch maar naar huis gegaan. Ik voelde met niet echt overmatig lekker en alleen is maar alleen. Ook was dat handig omdat vandaag ook mijn Suunto zender opgehaald is. Die is teruggeroepen door de fabrikant, omdat hij onder bepaalde unieke omstandigheden zou kunnen barsten. En dat wil je natuurlijk niet als je onder water zit. Dan zie je opeens niet meer hoeveel lucht je nog in je tank hebt (tenzij je natuurlijk gewoon ook een manometer hebt). Dus… Wie dit leest en ook zo’n ding heeft… Kijk op de recall pagina van Suunto. Op de een of andere manier lijkt mijn werk laptop ook opeens weer te willen update. Na het debacle een paar maanden geleden,w as alles in orde, tot hij een week of drie geleden weer op het punt van september vorig jaar stond ??? Deze keer leek werkplek beheer er niets mee aan te kunnen, dus na mijn stand-by zou ik de F12 procedure ingaan (herinstalleren, red.) Echter krakend en piepend begon hij toch weer iets te doen en nu zit ik inmiddels op Maart 2017 met de updates. Nog een paar te gaan en ik ben weer bij. Hoe en waarom? Geen idee! Welkom in de wondere wereld van Windows. Na de tijd die ik aan werk had moeten besteden, nog even op de fiets gestapt voor een rondje hoofd leegrijden. Heb de route niet getraced, maar wat ik in Google Earth aangeklikt heb, was tegen de twintig kilometer. Verder lekker rustig aan gedaan..

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.