Zachtjes tikt de regen…

Vannacht met de balkondeur open geslapen. Dat gaf in ieder geval een beetje verkoeling en het rustgevende geruis van de regen die naar beneden kwam. Desondanks ruk geslapen 🙁 Aan de Paalbergweg weer rustig verder gegaan met puppet. Na het werk weer naar Only Friends. Ik moet nog steeds een keer nieuwe dingen bedenken om met Leslie te doen. Maar het is niet zo heel eenvoudig om onderwater spelletjes te bedenken die ook nog veilig en leuk zijn. Binnenkort vakantie en wat meer tijd om er over na te denken. Ik stond op het punt me om te gaan kleden, toen Jan vroeg of ik nog met Timo onder kon. Die was weer erg laat gekomen en zijn ploeg was eigenlijk al klaar. Maar Timo is de kwaadste niet en heeft al twee brevetten, dus het is wel een relaxt rondje. De sport was om het torpedotje heen en weer te blijven gooien zonder dat we de bodem raakten. Hij gaf op een gegeven moment zelf aan dat hij er wel uit wilde. Daarna dus wel omgekleed en naar Zwanenburg gegaan voor de döner. Na het eten, lekker naar huis. Spullen opruimen, de blog tikken en film kijken. Voor de zoveelste keer Rogue One: A Star Wars Story. Ik blijf er nog steeds nieuwe dingen in zien. Colin kwam tussendoor ook nog binnen, dus de tent is weer compleet.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.